06 1406 3231 info@crenative.nl

Voor wie?

Duurzaam zakendoen met Duitsland en optimaal vindbaar zijn door teksten en trainingen van creNative

Duurzaam zakendoen in Duitsland en optimaal vindbaar zijn

Bedrijven die gebruik maken van de expertise van creNative kiezen voor een complete aanpak, een totaalpakket. Zij kijken verder dan alleen naar de vertaling van hun teksten. Want als je écht gaat zakendoen in Duitsland en je Duitse klanten wilt binden aan jouw bedrijf, dan heb je meer nodig. Je zult moeten investeren in een duurzame relatie.
Je zoekt in eerste instantie een professionele Duitse vertaler: een native speaker die de taal uitstekend beheerst en de Duitse mentaliteit, gewoonten en cultuur kent. Uiteraard. Daarbij heb je een commerciële vertaling nodig die bovendien SEO-proof is, zodat je bedrijf goed vindbaar is in het Duitse taalgebied. Plus praktische adviezen, tips en wetenswaardigheden over de Duitse markt op basis van marktonderzoek en de expertise van creNative. Als je dit combineert met een taaltraining zakelijk Duits ben je uitstekend voorbereid op het zakendoen in Duitsland.

Neem direct contact op en maak een afspraak.

creNative is gespecialiseerd in de sector toerisme, recreatie en vrije tijd. Denk hierbij aan reisspecialisten, touroperators, reiswebsites, hotels & resorts, campings, watersport, attractieparken, festivals, concerten & evenementen, musea en andere culturele instellingen, en niet te vergeten alles onder de noemer “belevenismarkt”.

creNative heeft bovendien ruimschoots ervaring in het begeleiden van bedrijven uit diverse andere branches. Dit zijn horeca en gastronomie, crowdfunding, duurzaamheid, energie, de maritieme sector, productie- en bouwbedrijven en vele meer… bekijk de referenties voor meer informatie.