06 1406 3231 info@crenative.nl

Coaching op maat

Consulting & begeleiding bij het zakendoen met Duitsland

Een gedreven, gefundeerd buitenlandbeleid biedt een uitstekend toekomstperspectief voor het zakendoen met Duitsland. Duitsers zijn namelijk doorgaans enthousiast over de Nederlandse handels- en innovatiedrift, en dat biedt kansen. De Nederlander heeft een idee, zet dit om in een businessplan en dóet gewoon. Dat maakt indruk op Duitse bedrijven en consumenten, die over het algemeen terughoudend en voorzichtig zijn bij het aangaan van nieuwe, buitenlandse (zaken)relaties.

Coaching op maat biedt kansen in Duitsland

Zeker in de beginfase tast men af wat die Nederlander nou echt kan, of het hout snijdt wat hij of zij te bieden heeft en of de kleine lettertjes wel kloppen. Is de aangeprezen dienst zo fantastisch? Is het beoogde product daadwerkelijk uniek? Als je dit kunt aantonen en je theorie degelijk onderbouwt, dan krijg je een eerlijke kans. Bovendien: als je vertrouwd bent met de Duitse manier van zakendoen en ook nog een aardig woordje Duits spreekt, heb je een basis voor het succesvol zakendoen in Duitsland voor de lange termijn.
Kies daarom voor coaching van creNative: je wordt op een (pro)actieve manier begeleid bij het opzetten en uitbreiden van jouw bedrijfsactiviteiten in Duitsland. creNative is een betrouwbare partner gedurende de gehele looptijd van het project – en daarna.

Competent – pragmatisch – doelgericht

Wat kun je verwachten van creNative?

  • Analyseren van bedrijfsdoelen en -behoefte
  • Advisering strategie voor de entree op de Duitse markt
  • Coaching bij voorbereiding van zakelijke gesprekken en onderhandelingen
  • Evaluatie tussentijds en na afloop van het project

Bel of mail voor meer informatie of een offerte op maat.