06 1406 3231 info@crenative.nl

Vertalen Nederlands Duits en andersom

Vertalen Nederlands Duits van commerciële SEO vertalingen door creNative

Er zijn legio online tools beschikbaar om een tekst snel en goedkoop naar een andere taal om te zetten, bijvoorbeeld google translate. En met behulp van het vroeger op school geleerde Duits kun je de Nederlandse tekst toch ook even zelf vertalen naar het Duits… toch? Maar niets is minder waar – in beide gevallen zal het een teleurstellend resultaat opleveren.

Vertalen Nederlands Duits is een vak

De letterlijke vertaling van Nederlands naar Duits, of andersom, blijkt altijd onvoldoende. Bepaalde uitdrukkingen en formuleringen zijn verschillend en de betekenis van zinsneden loopt vaak uiteen. Ook de kennis van vertaaltechnieken en cultuurspecifiek taalgebruik is noodzakelijk voor het verkrijgen van een goede vertaling. Vertaalmachines leveren geen commerciële teksten op en houden geen rekening met SEO en vindbaarheid op internet. In automatisch gegenereerde teksten ontbreekt tevens het taalgevoel. Een zorgvuldige woordkeuze is daarbij essentieel. Het gebruik van gezegdes, spreekwoorden en beeldtaal geven diepte aan de tekst. Ook is een creatieve tekstopbouw van belang om de lezer te prikkelen.

Een goed vertaalde tekst blijft hangen en raakt de gevoelige snaar van de doelgroep. Er ontstaat een aantrekkelijke tekst die behoeftes creëert en verleidt om zaken te doen. Daarom maak je gebruik van de vertaalservice van een native speaker. Op Frankwatching.com lees je waar jij als opdrachtgever op moet letten als je een vertaalbureau inhuurt.

Duitse vertalingen van creNative zijn:

  • Commercieel sterke teksten, in overleg tevens SEO-proof
  • Van Duitse hand en daarmee authentiek
  • Kwalitatief hoogwaardig
  • Betaalbaar, al vanaf € 0,07 per woord

Bel of mail voor een offerte of meer informatie.