Ga naar de inhoud

Taaltraining Duits online

Taaltraining Duits online

In je eigen omgeving een
taaltraining Duits online

Een taaltraining Duits online volgen vanuit huis of op kantoor? De virtual classroom in Zoom of MS Teams maakt het mogelijk!

Volg je online taaltraining Duits gemakkelijk overdag in je vertrouwde (werk)omgeving. Je neemt één-op-één deel via videobellen, met behulp van een stabiele internetverbinding en je webcam en microfoon van je laptop, tablet of smartphone. Je volgt live een taaltraining Duits online waarin ik presentaties, videos, documenten en aantekeningen met je deel. Daarnaast maken we gebruik van een fysiek cursusboek en digitaal oefenmateriaal. 

We spreken voornamelijk Duits met elkaar zodat je veel kunt oefenen in een veilige setting. Een bijzonder efficiënte en interactieve taaltraining Duits!

Deze cursus is geschikt voor beginners, halfgevorderden en gevorderden of kan als opfriscursus worden geboekt. Ook fysiek!

Maatwerk

Ook de taaltraining Duits online kan op maat worden samengesteld en op de zakelijke behoeften van je bedrijf worden afgestemd. De branchespecifieke woordenschat komt daarbij volop aan bod! Zodat je goed onderlegd en zelfverzekerd in het Duits kunt communiceren met je klant.

Neem contact op voor een taaltraining Duits online op maat, zodat ik je de passende oplossing kan aanbieden.

Reviews van klanten

Simone heeft mij op een prettige en ongedwongen manier de kneepjes van de Duitse taal geleerd en goed geluisterd naar datgene waar ik als cursist behoefte aan had.
In een aantal weken heb ik flinke stappen kunnen maken in de Duitse taal. Tijdens de cursus worden er veel praktijk voorbeelden gebruikt wat erg handig is in het werkveld. Zeker een aanrader voor een ieder die Duits wil leren of verbeteren.