Ga naar de inhoud

Inhouse cursus
voor gevorderden

Inhouse cursus zakelijk Duits voor gevorderden

Je kennis van de Duitse taal zakelijk verder ontwikkelen

In 15 lessen de aanwezige kennis van het Duits opfrissen en verdiepen met de cursus zakelijk Duits voor gevorderden. Ook geschikt als opfriscursus voor het herstellen en bijspijkeren van je weggezakte kennis van de Duitse taal. Als je de taal wilt leren van een native speaker en het Duits regelmatig wilt gebruiken in werk, studie of privé. Samen met je collega’s volg je les op de locatie van je bedrijf (maximaal 6 deelnemers). Ook als online cursus zakelijk Duits met persoonlijke coaching via videobellen in de virtual classroom. Wil je toch liever privéles volgen? Op de pagina Fysiek privéles Duits vind je alle informatie.

Deze fysieke cursus voor gevorderden is afgestemd op jouw vakgebied. Je kennis van de Duitse taal komt snel weer tot leven waardoor je gemakkelijker en met meer zelfvertrouwen kunt communiceren. Door afwisselende lessen die ervoor zorgen dat de inhoud blijft hangen: creatief, ongedwongen en vakspecifiek.

De in-company cursus voor gevorderden is al boekbaar vanaf € 2.490 incl. lesmateriaal.

Maatwerk

Naast bovengenoemde lespaketten bied ik ook maatwerktrainingen en workshops aan zoals:


Neem contact op voor een taaltraining op maat, zodat ik je de passende oplossing kan aanbieden.

Taaltraining zakelijk Duits: mijn beloftes

  • Native Duits, Nederlands als tweede moedertaal
  • Kennis van de Nederlandse en Duitse (zaken)cultuur
  • Professionele kijk op sales, marketing & communicatie
  • Expert voor toerisme & vrije tijd in Duitsland en Nederland
  • Gebruik van efficiënte lesmethodiek en nieuwste techniek
  • Ervaring met cursisten uit uiteenlopende vakgebieden
  • Efficiënte en tegelijk ongedwongen manier van lesgeven 
  • Klantgericht, pragmatisch & empathisch

Reviews van klanten

Simone schept tijdens de lessen een gezellige sfeer, is open en empathisch. Door zelf iets te vertellen en daarna veel vragen te stellen aan mij, heb ik geleerd vrijuit te praten in het Duits. Door zich te verdiepen in de watersport en te zoeken naar materiaal over dit onderwerp, heeft Simone daar zelf lesmateriaal op ons vakgebied aan toegevoegd. Simone heeft mij op deze manier zelfvertrouwen en genoeg handvatten gegeven, om zakelijke e-mailberichten in het Duits te beantwoorden en om met onze Duitse klanten een gesprek aan te gaan.
Wyke Dorlas
Dorlas Yachtwerf
Mijn Duits kon wel een opfrisser gebruiken. Via internet vond ik creNative. Contact met Simone was snel gelegd en heb een serie lessen bij haar gevolgd. Wat steekwoorden die betrekking hebben op Simone: laagdrempelig, betrouwbaar, professioneel, opgewekt, serieus en plezierig om mee samen te werken. Samengevat, een goede ervaring en ik kan Simone aanraden wanneer je verder wilt komen in de beheersing van de Duitse taal.
Peter Kreijger
Europlant