Ga naar de inhoud

In-company training
Presenteren in het Duits

Leren presenteren in het Duits bij creNative

Cursus Presenteren in het Duits met tips & tops

Wereldwijd is Duitsland de Nummer 1 onder de beurzenstandplaatsen. Kansen volop om je product of dienst aan een groot publiek te presenteren in het Duits.

In deze training leer je een Duitstalige presentatie te geven van je bedrijf, product of diensten. Je hebt al een goede basiskennis van de taal die je in deze training specifiek gaat verdiepen. Als je op dit niveau wilt communiceren, heb je een goede taalbeheersing nodig. Je moet vlot en correct kunnen spreken en vragen van je kritische Duitse publiek goed kunnen beantwoorden.

In deze training ga je aan de slag met een eigen casus. Je maakt van je eigen presentatie een pakkend en indrukwekkend verhaal in het Duits. Je leert om standaardzinnen (de zogenaamde Redemittel) in combinatie met je eigen woorden doeltreffend te gebruiken. Eerst alles opschrijven en hardop voorlezen, dan bijschaven, weer voorlezen en vervolgens uit uw hoofd proberen en steeds opnieuw herhalen. Je oefent er flink op los en krijgt steeds feedback. Übung macht den Meister.

Misschien wil je een presentatie in het Duits geven met behulp van een slideshow of sheets. Dan zullen we ook daar bij stil staan. We zorgen ervoor dat je krachtige statements gebruikt. Grammaticaal correct, met de juiste woorden. Je kunt je immers geen taalfouten veroorloven en wilt een feilloze indruk achterlaten bij je (toekomstige) klant. Na afloop ga je naar huis met jouw eigen verhaal dat je direct kunt gebruiken als je gaat presenteren in het Duits.

Deze presentatietraining is geschikt voor (half)gevorderden en boekbaar in Noord-Nederland voor 1-4 deelnemers.

Ook mogelijk als online cursus met persoonlijke coaching via Zoom of MS Teams in de virtual classroom.

Voordelen
in-company cursus zakelijk Duits

Vertrouwd & veilig

Duitse les volgen met de collega's waardoor je oefent in je vertrouwde werkomgeving

Gemakkelijk

Les volgen op de zaak: geen extra reistijd of filestress voor of na de training

Voordelig

Geen reis- & verblijfskosten van cursisten door training op eigen locatie in Noord-Nederland