Ga naar de inhoud

Individuele cursus
Duits voor beginners

Fysiek of online privéles zakelijk Duits voor beginners

Een kennismaking met de Duitse taal

In 12 privélessen op effectieve en ontspannen wijze de basis van de Duitse taal leren via een fysieke taalcursus in Noord-Nederland. Een intensieve, persoonlijke training, verzorgd door een moedertaalspreker. Als je weinig tot geen voorkennis hebt en zakelijk Duits wilt gebruiken in je werk. Afwisselende cursus Duits voor beginners. Privélessen met een inhoud die blijft hangen. Informeel, met humor en praktijkgericht.

Deze cursus zakelijk Duits voor beginners is al boekbaar voor € 1.195 incl. lesmateriaal (excl. reiskosten, reisafstand max. 40 km rondom Beetsterzwaag).

Ook boekbaar als online cursus zakelijk Duits voor beginners met persoonlijke aandacht in de virtual classroom.

Meer informatie over de individuele training zakelijk Duits voor gevorderden vind je hier.

Voel je toch meer voor een groepsles? Op de pagina In-company cursus zakelijk Duits voor beginners vind je alle informatie.

Maatwerk

Ook de taaltraining Duits  voor beginners kan op maat worden samengesteld en op de zakelijke behoeften van je bedrijf worden afgestemd. De branchespecifieke woordenschat komt daarbij versterkt aan bod. Zodat je goed onderlegd en zelfverzekerd in het Duits kunt communiceren met je klant.

Neem contact op voor een taaltraining op maat, zodat ik je de passende oplossing kan aanbieden.

Reviews van klanten

Simone heeft mij op een prettige en ongedwongen manier de kneepjes van de Duitse taal geleerd en goed geluisterd naar datgene waar ik als cursist behoefte aan had.
In een aantal weken heb ik flinke stappen kunnen maken in de Duitse taal. Tijdens de cursus worden er veel praktijk voorbeelden gebruikt wat erg handig is in het werkveld. Zeker een aanrader voor een ieder die Duits wil leren of verbeteren.