Ga naar de inhoud

Fysiek privéles Duits

Fysiek privéles Duits

Fysiek privéles Duits: een individuele taaltraining

Een taalcursus bij jou thuis of in de buurt. Wanneer het jou uitkomt.

In een individuele taaltraining van creNative leer je alles wat je nodig hebt als je de Duitse taal voor zakelijke doeleinden wilt gebruiken. Tijdens de cursus besteden we veel aandacht aan je spreekvaardigheid, woordenschat en grammatica. Bovendien leer je ook iets over de Duitse cultuur en de mentaliteit. We werken één-op-één, waardoor de cursus intensief is en je snel vorderingen zult maken.

Fysiek privéles Duits richt zich naar jouw persoonlijke leerdoelen. Ook het lesrooster met data en tijden stemmen we in goed overleg met elkaar af. Je kunt de cursus thuis of op je werk volgen, of op een locatie bij jou in de buurt in Noord-Nederland: Friesland, Groningen, Drenthe, de kop van Overijssel en Noord-Flevoland.
Deze cursus is geschikt voor beginners, halfgevorderden en gevorderden of kan als opfriscursus worden geboekt. Ook online!

Maatwerk

Ook de fysieke privéles Duits kan op maat worden samengesteld en op de zakelijke behoeften van je bedrijf worden afgestemd. De branchespecifieke woordenschat komt daarbij uitgebreid aan bod. Zodat je goed onderlegd en zelfverzekerd in het Duits kunt communiceren met je klant.

Neem contact op voor een taaltraining op maat, zodat ik je de passende oplossing kan aanbieden.

Reviews van cursisten

Simone heeft mij op een prettige en ongedwongen manier de kneepjes van de Duitse taal geleerd en goed geluisterd naar datgene waar ik als cursist behoefte aan had.
In een aantal weken heb ik flinke stappen kunnen maken in de Duitse taal. Tijdens de cursus worden er veel praktijk voorbeelden gebruikt wat erg handig is in het werkveld. Zeker een aanrader voor een ieder die Duits wil leren of verbeteren.