Ga naar de inhoud

Vernieuwde website met breder aanbod

Als Duitse native speaker biedt creNative méér dan alleen Duitse vertalingen, correcties en trainingen. Onderdeel van mijn dienstverlening is ook de coaching bij het opzetten en uitbreiden van je (bedrijfs)activiteiten in Duitsland.

NIEUW: workshops & praktijktrainingen

creNative biedt nu ook Duitstalige workshops en praktijkgerichte trainingen op maat voor diverse doelgroepen. Zo zijn er verkooptrainingen, workshops om te leren Netwerken met Duitsers, presentatietrainingen en trainingen voor de klantenservice. En dat niet alleen voor de sectoren toerisme, recreatie en vrije tijd. Ook voor ondernemingen uit kunst, cultuur, gastronomie en horeca, mode, architectuur, bouw & infra, duurzaamheid en vele meer vinden zijn er specifieke workshops en trainingen op maat.

Als vanouds levert creNative commerciële Duitse vertalingen, al dan niet SEO-geoptimaliseerdna een gedegen inventarisatie van de teksten én van de behoeften en wensen van de opdrachtgever. Je krijgt, als je dat wilt, adviezen en tips voor de Duitse markt. Ook voor het herschrijven of correcties van Duitse teksten kun je bij creNative terecht.

Je communicatie Duits kun je bovendien optimaliseren met de taaltrainingen van creNative. Op professionele, effectieve en vermakelijke manier kun je zakelijk Duits leren, of door het nemen van privéles of met een groepsles in-company.