06 1406 3231 info@crenative.nl

Cursus Duits individueel

Zakelijk Duitse les voor beginners

Duits is de officiële taal in maar liefst zes Europese landen en is daarmee moedertaal voor ca. 16% van de Europeanen. Handig dus voor op vakantie en voor mensen die werken voor een internationaal georiënteerd bedrijf. Duits is bovendien een populaire tweede taal in bijvoorbeeld Oost-Europa. Duitsland heeft de grootste economie van de EU en is de belangrijkste handelspartner voor Nederland. Reden genoeg om de Duitse taal te leren, te verdiepen of op te frissen.

Een individuele cursus Duits heeft vele voordelen:

  • Cursusinhoud op maat
  • Intensieve begeleiding door native speaker
  • Uitgebreid persoonlijk advies en feedback
  • Data & tijden individueel te organiseren
  • Ook online cursus mogelijk met videobellen

In een individuele taaltraining van creNative leer je alles wat je nodig hebt voor zakelijke doeleinden. Er is ruime aandacht voor je spreekvaardigheid, woordenschat en grammatica. Bovendien leer je veel over de Duitse cultuur en de mentaliteit. We werken één-op-één, waardoor de cursus intensief is en je snel vorderingen maakt. Je Duitse les wordt individueel op jouw wensen en behoeften afgestemd, en ook het lesrooster met data en tijden stemmen we in goed overleg met elkaar af. Je kunt de cursus of op locatie in Friesland of Groningen volgen, of in heel Nederland online met coaching op afstand via videobellen.

Bel of mail voor meer informatie, of klik op één van de trainingen hieronder:

Basis cursus Duits voor beginners – Zakelijk Duits leren met weinig tot geen voorkennis
Duitse les voor gevorderden – voor het verdiepen en opfrissen van aanwezige kennis van de Duitse taal
Conversatiecursus Duits – communiceren in het Duits voor gevorderden, cursus Duits zakelijke communicatie & cultuurtips voor gevorderden

Voel je toch meer voor een groepscursus en volg je liever een online- of inhouse-training zakelijk Duits? Op de pagina Incompany trainingen zakelijk Duits vind je alle informatie.