Ga naar de inhoud

Blog

Presenteren in het Duits

Presenteren in het Duits: 5 tips

Een presentatie geven in het Duits is voor velen een uitdaging. Presenteren voor een potentiële klant of zakenrelatie vind je sowieso al best spannend. En nu moet het ook nog in een taal die niet je moedertaal is! Je moet je dus bijzonder goed voorbereiden. Hoe dan? Lees de 5 gouden tips hier!

Succesvolle Duitse adwords door native speaker

Succesvolle Duitse adwords

Stel, je hebt een Nederlandstalige adwords-campagne. Die is succesvol en levert de gewenste conversie op. Dan kun je die toch gewoon met een vertaalmachine zelf naar het Duits vertalen. Toch? Je leest hier, waarom dit wel eens anders zou kunnen uitpakken...

Professioneel zakendoen met Duitsers

De Duitse markt veroveren met je webshop? Duitse bezoekers aantrekken voor een evenement of festival? Meer Duitse gasten verwelkomen? Doorgaans is de verwachting dat een Duitse vertaling van de website, brochure of menukaart voldoende is om je omzet te zien stijgen. Maar in de praktijk werkt dit vaak toch anders... lees hier, waarom.

Subsidie voor taalcursus of omscholing

Subsidie voor taalcursus of omscholing

Wil je een omscholingstraject volgen via NL leert door? Of werk je juist in één van de branches die het momenteel erg zwaar hebben? En heb je daarbij te maken met Duitse klanten, afnemers of tussenpersonen? Je leest hier hoe je een subsidie voor een taalcursus of omscholing kunt regelen.